riverside v2

Riverside [Low reply flip]

Riverside is misschien wel de plaat de meest herkendbare plaat uit 2009. Iedereen kent de melodie en wanneer je ''riverside...'' hoort weet iedereen wel wat je erna moet roepen! Aan drums geen gebrek, spanning in de break ook niet en een dikke drop zit er zeker in. Hou je van je klassiekers in een zomers jasje?

One-minute-man-Low-Reply-Flip

One minute man [flip]

De iconische synth die je gelijk hoort neemt je mee naar 2001. Toen kwam de deze legendarische track van Missy Elliot , Ludacris en Trina uit. Het nieuwe jasje waarin Low Reply dit nummer heeft gestoken zorgt ervoor dat je kunt blijven genieten van de bekende bars en niet stil kunt staan bij de nieuwe drop.

stapvoorstapv1

Stap voor stap [FLIP]

De hit van Sjaak en Kav Verhouzer is in een lekker latin jasje gestoken. Daar waar je al niet stil kon staan kun je nu alleen maar springen en los gaan. Hou je van die zomerse beats? Dan hoort deze track bij jou!

Backyard-cover2

Work

Iedereen kent de legendarische acapella van work. Het gaat over hard werk waar je van gaat zweten. Low Reply heeft ervoor gezorgd dat dat gevoel in de track terugkomt. Je kunt niet stil blijven staan door de rollende beat en het blijft niet bij een klein beetje dansen, je moet wel los gaan!

Essa Low reply

Essa

Moombahton is een favoriet genre van Low Reply en daarom wou hij zijn smaak eraan toevoegen. ''Essa'' bouwt in de break spanning op met een lage synth en laat niemand stilstaan in de drop. Door de trommels waan je jezelf een in de jungle, waar het natuurlijk ''heet'' is.

step-cover-final

Step

Gebanned door Instagram en gebanned door Facebook, dat alleen al door de cover! Dat kan alleen maar betekenen dat deze track te smerig is en dat is hij minstens ook. Het langzame tempo en een verrassing in de break zorgt ervoor dat er geschuurd kan worden, maar ook mee gebounced.

ONE TIME

One time

SFB en Ronnie Flex hebben door hun samenwerking een heerlijke track gemaakt voor de ''shorty's'' onder ons. Wederom wisten Giocatori en Low Reply hier een versie van te maken die iets meer richting ''latin'' neigt. In de drop hebben ze een lekkere kick en drums toegevoegd. Gegarandeerd dansen!

thumbnail_ARTWORKv2-2

Catch up

Toen Josylvio deze hit uitbracht wist Low Reply dat hij de handen ineen moest slaan met Giocatori om deze track een andere smaak te geven. De diepe bassline en de vernieuwende synth hebben er een nieuw gevoel aan toegevoegd zodat iedereen op de dansvloer er op los gaat.

artworks-000369018174-rnglmy-t500x500

Vroom Low reply & giocatori remix

De top 10 hit van de omstreden Famke Louise zorgde ervoor dat Low Reply er wel iets mee moest doen. De gouden combinatie was weer gevonden want met Giocatori was er al snel een track gebouwd die ervoor zorgde dat de dansvloeren gevuld zouden worden. Het tempo van de track geeft het gevoel van latin house, maar gaat nog niet zo snel dat er ''gefist pumped'' gaat worden want de neiging om echt te gaan dansen is te groot.

NeedAGirl-Low-Reply-remix

I need a girl p2. [edit]

De R&B klassieker van P.Diddy is in een nieuw jasje gestoken. Low Reply heeft deze versie voorzien van een diepe basslijn die ervoor zorgt dat stilstaan geen optie meer is.

Ring ring ring

Ring Ring Ring [Remix]

Low Reply is een fan de hip hop classics, zo ook dus van De La Soul- Ring Ring Ring. Door de kick en de bassline gaat de drop richting de moombahton. De sexy saxofoon en de drums maken deze track ideaal om te genieten van de sound, maar ook om lekker op te dansen

What happened to that boy Low reply flip

What happened to that boy

De track begint met een keiharde beat waarvan de verwachting wordt gewekt dat de rest alleen maar beter wordt. De herkenbare synth wordt ondersteund door de dikke verse en een heerlijke bassline.

);